Nettovägen 1, 175 41 Järfälla        073-236 05 73          info@kruttunnan.se

Bra att veta

Om Kruttunnan

Kruttunnan Sverige AB startades upp i juli, sommaren 2014, då som enskild firma och i namnet Kruttunnan i Skälby. Tanken var då att kunna finnas tillgänglig för medlemmarna i den klubb Kruttunnans ägare är medlem i. Dock eskalerade verksamheten väldeliga och idag är Kruttunnan ombildat till AB och har kunder över hela Sverige.

Fram tills nu har kruttunnan elektroniskt primärt funnits som Facebookgrupp. Tanken med Kruttunnangruppen har varit att låta aktiva skyttar få diskutera vad en skytt kan behöva för att utföra sitt skytte på bästa sätt. Allt från ammunition till personlig utrustning och kosttillskott. Diskussionerna har kommit att ligga till underlag för Kruttunnans försäljning och lagerhållning. Är ni inte medlemmar i Kruttunnangruppen, så sök gärna in där.
https://www.facebook.com/groups/791227307563164/. Glöm inte att svara på den fråga som ställs vid ansökan!

Betalning tas emot via Swish, Bankgiro, kontant eller kort, de två sista enbart i butik.

Firman håller för närvarande ett ganska modest lager och kommer göra så en tid, men beställningar brukar ändå kunna expedieras på några dagar då Kruttunnans leverantörer oftast är snabba på att leverera (förutsatt att de i sin tur har produkter i lager). Med tiden kommer självklart lagret successivt att öka, och då kommer vi också kunna öka servicegraden till skyttarna.

Kruttunnan är primärt inriktad på sportskytte, men kommer med tiden även att innhålla artiklar lämpade för jakt. Det utbudet är dock väldigt begränsat just nu.

Om ni gillar Kruttunnan så får ni gärna berätta för era skyttekompisar. Om ni inte gillar Kruttunnan, berätta det då för oss, så har vi en möjlighet att förändra och förbättra.

//Dennis - Kruttunnans grundare

Öppettider

Hitta oss:
(Zooma in på kartan, så ser ni var nålen är placerad... där, på baksidan huset, där är butiken)